INFO

INFO

Raudanpuute. Lääkäri. Perhe. Terveys. 

Raudanpuute -sivuston takana on lääkäri Ilona Ritola, 37-vuotias neljän lapsen äiti ja puoliso. 

Lääkäri, joka uskoo vielä ihmisten hyvyyteen, inhimillisyyteen ja haluaa laittaa hyvän kiertämään.

BLOGI RAUDANPUUTTEESTA

Blogi on kaikille jotka haluavat voida paremmin, haluavat olla parempia puolisoja, vanhempia, työntekijöitä. Kaikille, jotka haluavat olla tyytyväisempiä itseensä ja saada lisää voimia elämästä selviämiseen.

Lukijana saat neuvoja elämään, saat lisää uskoa itseesi ja voimia tulevaan. Auttamalla toinen toisiamme saadaan ihmiset voimaan paremmin!

Blogi keskittyy väsymysoireen selvittelyyn ja etenkin hyvin yleiseen raudanpuutteeseen sen takana. 

Selaa blogipostauksia ja opi lisää raudanpuutteesta; siitä miten se voi vaikuttaa sinun ja läheistesi elämään ja miksi sen  ennaltaehkäisy ja hoitaminen on tärkeää.

VASTAANOTTO

Potilaitani hoidani mieheni kanssa omistamamme lääkäriasema Medipudas Oy:n kautta. Otamme potilaita vastaan etävastaanotolla ympäri Suomen ja maailman.

Meille voi tulla myös paikanpäälle, mikäli reitti osuu pohjoisemmaksi. Asumme ja klinikkamme toimii fyysisesti Pudasjärvellä, Pohjois-Pohjanmaalla (n.90 km Oulusta). Paikallisia palvelemme sairaanhoitajan ja lääkärin voimin sekä laboratoriopalveluin. Tervetuloa!

Ajanvaraus ma-ke, pe klo 9-12 +358 44 738 94 77

SOSIAALINEN MEDIA

Blogin ympärillä on aktiivinen keskusteluryhmä facebookissa, johon olet tervetullut. Ryhmä on vertaistukipainotteinen ja löydät sieltä uusinta tietoa raudanpuutteesta, niin tieteellisten artikkelien, kuin kokemuksien ja blogipostauksten muodossa. Löydät ryhmän tästä linkistä.

Facebookissa uusimmat blogipostaukset ja tietoiskut löydät myös sivultani @ilonaritola

Lääkäriasema Medipudas Oy löytyy facebookista @medipudas

Instagramissa löydät profiilini @ laakari_ilonaritola

Yhteistyöasioissa saat yhteyden sähköpostitse info@medipudas.fi

Asiakkaat saavat potilasasioita varten linkin Turvapostiin ajanvarauksen yhteydessä.

Asiakasarviot *****

" Suosittelen. Mahtavaa miten pystyy kotoa asioida etänä lääkärin kanssa. Todella ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua"

Raudanpuute koskettaa etenkin lapsiperheitä. Äitejä, jotka ovat menettäneet rautaa raskauksien ja synnytyksen myötä. Lapsia ja nuoria, joiden kasvu vaatii paljon rautaa.

Raudanpuute aiheuttaa fyysisesti, psyykkisesti ja taloudellisesti merkittäviä oireita jo ennen anemian ilmaantumista ja se on täysin ehkäistävissä!

Mitä jos oireesi ovatkin todellisia ja niille on hyvin luonnollinen selitys?